Skapa digitala kampanjer på 10 minuter - Hype Digital - Sveriges Smartaste Digitalbyrå

Skapa digitala kampanjer på 10 minuter

Skapa digitala kampanjer på 10 minuter.

  • Post Date:21 september 2020
  • Posted By: Nafis Rafsan

En tid på 2-4 veckor krävs för att bygga marknadsföringskampanjer, men vår AI-robot skapar dem och börjar leverera annonser på bara 10 minuter!

Det är år 2020 och företag, oavsett om de är stora eller små, skapar marknadsföringsstrategier baserade på online-publik. Det är bara att inse det. Digital marknadsföring är effektivare än traditionell marknadsföring. Enligt Emarsys är 42% av världens befolkning konsekvent aktiva på sociala medier. En annan studie visade att över hälften av alla köp på nätet numera slutförs på mobila enheter. Vi kan rabbla på i evigheter om den oändliga statistiken över hur digital marknadsföring har tagit över alla företags liv. Men nyckeln till att göra affärer är att ha en bra marknadsföringsstrategi, även i den digitala världen. Nu är loppet baserat på tidseffektivitet; hur snabbt kan du lägga upp och genomföra din strategi på nätet, samtidigt som du behåller kvaliteten?

Låt oss diskutera exakt vad som är en digital marknadsföringsstrategi eftersom det är viktigt att förstå skillnaden mellan digital marknadsföring och traditionell marknadsföring. Kort sagt är en marknadsföringsstrategi något som kan uppnås och fokuseras på i en serie steg. Allt detta görs för att uppnå ett specifikt mål. En marknadsföringsstrategi kan delas in i tre delar; en diagnos av din utmaning, en vägledande policy för att hantera denna utmaning, och naturligtvis en kollektiv uppsättning åtgärder för att uppnå ditt mål.

Grundläggande marknadsföringsstrategier involverar:

  • att publicera blogginlägg som är relevanta för ditt objekt
  • att skapa och leverera annonser på sociala medier
  • att dra nytta av sökmotoroptimering (SEO)
  • att A/B:a din annons för att få maximal räckvidd, visningar och konverteringar
  • att skapa e-postmarknadsföring

Digital marknadsföring går dock djupare och förlitar sig på marknadsföringskampanjer och taktiker som används för att organisera målgruppssegment, eftersom det är viktigt att veta vem du marknadsför till bland de miljarder användare som finns på nätet. Att bygga digitala kampanjer kretsar även kring segmentering genom demografisk information som ålder, inkomst och yrke. Utöver allt detta måste du ha en förståelse av och använda betald mediasökningar, som kort sagt är det valda mediet där du spenderar dina pengar för att marknadsföra din produkt, och naturligtvis bygga rapporter baserat på din kampanjprestanda.

Enligt Simplemachinesmarketing tar det 4 till 6 veckor att skapa en framgångsrik digital kampanj. Med tanke på alla unika funktioner och strategier som finns är det ganska rimligt. De bästa byråerna behöver investera resurser, mänskliga resurser och mycket tid för att planera och genomföra en marknadsföringskampanj.

Vi på Hype Digital bestämde oss för att gå en okonventionell väg och byggde en artificiell intelligensrobot med namnet Hype Ads. Vad vår AI-robot gör är att skapa dina marknadsföringskampanjer och börja leverera dina annonser på alla sociala medieplattformar på bara 10 minuter! Vi är här för att ge dig en lösning på hur snabbt du vill att dina produkter ska levereras till din målgrupp. Allt du behöver göra är att gå igenom 4 enkla steg. Våra robotar bygger på den information du tillhandahåller och skapar en fullfjädrad digital kampanj som är redo att köra igång på 10 minuter. Med hjälp av artificiell intelligens har Hype Digital revolutionerat konsten att bygga marknadsföringskampanjer genom att bryta tidsbarriären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Digital Marknadsföring som du aldrig upplevt förut

Follow Us